Olen ehdottomasti tunnesyöjä. Tänään oli edellisiä huonompi päivä, ja se näkyi heti mieliteoissa. En kuitenkaan onneksi ollut oikeasti lähelläkään minkäänlaista repsahdukseksi laskettavaa.

Aluksi ajattelin, että kirjoittaisin tänne ylös kaiken syömäni, mutta se ei ehkä sittenkään palvelisi ketään. Kirjoitan joka tapauksessa kaiken kertaalleen jo paperille, niin en koe tarpeelliseksi toistaa kaikkea täällä. Ehkä kuitenkin kirjoitan yleisemmin aterioistani tai vaikkapa ruoanlaitosta. Saa nyt nähdä millaisen muodon tämä blogi saa.

Tämän päivän syömisistä erikoismaininna ansaitsee tomaattikeitto, jota tein elämäni ensimmäistä kertaa. Se oli nimittäin niin pahaa, etten saanut syötyä edes lautasellista loppuun. Tein sen paseeratusta tomaatista, ja aion vielä ehdottomasti antaa uuden tilaisuuden tuoreille kotimaisille tomaateille. Aika jännä, että pidän kyllä kaikista keittoon laittamista aineista sellaisenaan tai muussa ruoassa, mutta yhdessä soseutettuna niistä tuli ihan kammotusta. Ainut mikä oli hyvää, oli lautaselle lorauttamani ruokalusikallinen maustamatonta jogurttia.

Muuten tämä päivä on ollut hyvä. Kalorit ja syömiset ovat pysyneet hyvin kurissa, ja sain tunnin kävelylenkinkin tehtyä.