Mitä söisin seuraavaksi?
Vieläkö on kauppa auki?
Paljonko on mennyt tänään kaloreita?
Oiskohan yks purkki rahkaa vielä ok?
Jos en laske näitä hedelmiä ja marjoja?
Mitä söisin tänään jos en tarkkailisi syömisiäni?
Mitä söisin jos saisin nyt mitä vain?

ÄÄÄÄÄÄÄHHHH!

Niin. Tätä se sitten on. Jatkuvaa ajattelua mitä söisin ja mitä jätän syömättä ja mitä voin syödä.

Olen silti ihan hyvin pysynyt kaloreissa ja syönytkin suhteellinen terveellisesti. Jopa eilinen virallinen herkkupäiväni rajoittui Eskimo-puikkoon ja 110g pussiin karkkia. Pyörin pitkään kaupassa etsien jotain hyvää syötävää illaksi, ja sitten päädyin karkkiin. Häh?!? En edes tykkää mistään tyhmistä hedelmäkarkeista. Mutta en vaan keksinyt mitään muutakaan järkevää. Normaalisti olisin ottanut ehkä litran jäätelöä, pussillisen jotain suolaisia piirakoita, sipsiä/pähkinöitä ja muutaman siiderin/oluen. Ja hyvänä/huonona iltana vetänyt ne kaikki naamaani. Mutta nyt tuommoinen oli aivan mahdoton ajatus, ja olin ihan hukassa miten voin herkutella. No jäätelön söin jo kotimatkalla ja karkkipussin kotona heti perään. Ilta menikin sitten jääkaapilla pyöriskellessä, ja sama on jatkunut taas tänään kotiuduttuani. En vaan saa ruokaa mielestäni! Tämä on niin petollista, kun näin lomalaisena ei ole mitään muuta kuin aikaa ajatella ruokaa, ihanaa ruokaa.

Mutta. Kaikista himoista ja haluista ja ajatuksista huolimatta en ole ainakaan repsahtanut täysin. Napostellut olen jatkuvasti, mutta kuitenkin terveellisesti ja hyvin vähäkalorisesti. Ideana vaan kun olisi päästä tästä jatkuvasta ruoka-ahdistuksesta eroon...

Tarkoitus oli eilisen lepopäivän jälkeen käydä tänään lenkillä, mutta tämä helle on vetelöittänyt mut täysin. Odotan nyt vielä, jos pysyn virkeänä ja lämpötila ulkona hieman laskisi, mutta jääköön lenkki tältä päivältä väliin jos olo ei yhtään helpota. Voisin tyytyä venyttelemään.