Heräsin, kävin vaa'alla, enkä uskonut tulosta. Odotin tunnin, join aamukahvit ja mehukeittoa, kävin vaa'alla. Sama tulos. Odotin vielä tunnin, join lisää kahvia, siirsin vaa'an paikkaa ja sain tyydyttävän tuloksen 111,4kg. Aikaisemmin vaaka väitti 110,8kg. Eilen aamulla vielä 112,3kg. On tämä mysteeristä. Sen nyt on ihan sama mitä lukemia merkkaan tuohon seurantalistaan, kun suunta on alaspäin, mutta en haluaisi ensi viikolla pettyä, kun on tullutkin "plussaa".

Heiluin mittanauhankin kanssa, mutta en oikein voi sanoa kaventuneeni mistään. Ehkä sentin pari voi heittää mittaukset, mutta ne voivat heittää myös ylöspäin. Että niin. Tosin onhan yksi mitta pienentynyt huomattavasti, nimittäin rinnanympärys. Nimenomaan rintojen päältä. Että kivat mulle jos mä laihdutan tissini pois ja jäljelle jää vaan tyhjät pussit... kaikkien naisten laihdutuspainajainen? Ärrh.

Lopetin kaloreiden laskemisen. Maanantaina alkaa joka tapauksessa arki, ja syön ateriani kodin ulkopuolella, eikä olisi mitään järkeä yrittää laskeskella enää mitään. Nyt vaan määrätietoisesti toteuttamaan lautasmallia ja kiinnittämään huomiota annoskokoihin. Samoin aion edelleen jättää pois vaalean leivän ja jälkiruoat, sekä vähentää minimiin perunan, riisin, pastan yms.