Sateisen päivän kunniaksi tein tänään lihaskuntoharjoituksia kotona. Olenkin kaivannut lihastreeniä viime aikoina, ja muistellut haikeana vielä vuosi sitten omistamiani isoja (niin...) hauiksia. Kyllä sen pitäis olla niin, että minkä kerran saa itselleen treenattua niin sen saa loppuelämänsä pitää. Eikö se ois jotenkin reilumpaa?

Leikkasin Pirkka-lehdestä Korsetti kuntoon kesäksi -ohjeet ja niiden mukaan ähkin, ja päälle tein vielä samaisen julkaisun venyttelyharjoitukset. Aikaa ei mennyt kuin puolisen tuntia, mutta teinkin lyhyitä sarjoja ja venytyksetkin oli vaan 20-30s. En kyllä oikein usko, että alkaisin säännöllisesti kotona ähisemään tuon lihaskunnon kanssa, kyllä tarvitsen siihen ohjatun tunnin tai vähintäänkin kuntosalin. Mutta hyvää se ehdottomasti tekee ja haluan takaisin edes ne vähäiset lihakset, jotka jossain joskus olivat.

Tuohon venyttelyyn voisi kyllä perehtyä vähän paremminkin. Se ei vaadi niin paljoa, ja on helppo tehdä iltaisin telkkarin äärellä. Ja ymmärtääkseni on kaikin puolin suositeltavaa ja terveyttä edistävää.

Eilisen krapulapäivän syömiset olivat kieltämättä vähän epämääräiset, ja kaloritkin ylittyivät hieman. Mutta vastaavasti olen tänään ottanut erittäin kevyesti. Ehkä myös siksi, että kaapissa ei oikein ole mitään, eikä kukkarossa rahaa käydä hankkimassakaan. Minulla olisi Nutriletteja ja Allevoja kaapissa, saatan sellaisen vetäistä iltapalaksi ja sillä hyvä.