Vihdoinkin pääsin kuntosalille ja uimaan! Ah, nyt on hyvä olo. Ähersin salilla 45min ja uin päälle 30min. Olisin uinut kauemminkin, mutta hitto kun se pikkualtaan edestakaisin sahaaminen kävi tylsäksi. Eikä tuo salikäynti nyt sentään ihan tehokasta treeniä ollut koko aikaa, kun mulla meni siellä ihmetellessä ja tutkiessa niitä laitteita ja ohjeita. Viimeisesta punttiskäynnsitä on... ihan hitosti aikaa.

Varasin ajan myös vesijuoksutunnille, ja huomenna aion mennä vielä varaamaan kausipaikan vesijumppaan. En tiedä miksen varannut sitä heti tänään, etenkin kun paikkoja ei ollut kuin muutama jäljellä. Lisäksi aion hankkia sarjakortin uima-altaalle ja salille.

Syksyn liikuntaohjelmassani on myös minulle jotain ihan uutta nia-tanssia, enkä ajatellut unohtaa perinteistä lenkkeilyäkään. Sain sauvatkin, mutta onnistuin heti hajottamaan toisen. Niin, kyllä suoran muovikepinkin pystyy tahattomasti hajottamaan parissa sekunnissa.

Eli ihan hyvältä näyttää minun aktiivisyksyni. Enkä minä voisi kuvitella (enää) laihduttavani ilman liikuntaa, vaikka sekin kuulemma on mahdollista.