Terveisiä vesijumpasta! En epäile enää hetkeäkään, etteikö kyseinen laji olisi kaikkien suositusten arvoinen. Olin ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen jo ihan läkähdyksissä. Eli alkulämmittelynä tehty vesijuoksu on vastaisuudessa mukana muissakin uimalakäynneissäni. Suosittelen ehdottomasti kaikille! Tosin mulla kyllä sattui polveen eräs liike, vaikka lajin pitäisi olla niin mahdottoman nivelystävällinen.

Mitäs muuta? Syömisistä ei oikein ole edelleenkään kerrottavaa. Yritän syödä -ja syönkin- terveellisesti, mutta en laskeskele sen enempää kaloreita tai mitään. Tällä mennään niin kauan kunnes paino ei enää putoa. Ja näinhän sen pitää mennäkin. Tämä on se lopullinen tila, johon pyrin koko loppuelämäni -> terveellinen ja kohtuullinen ruokavalio on niin syvällä selkärangassa, ettei sitä tarvitse edes jokapäivä erikseen ajatella. Mutta eiköhän tässä kaikenlaisia notkahduksia vielä ole edessä.

Eilen tein 70min lenkin ja onnistuin eksymään metsään. En sentään ihan hukassa ollut, mutta päädyin jonnekin muualle minne oli tarkoitus. Ehkä ensi kerralla pysyn suosiolla valmiilla reitillä ;)

Uskaltaisinkohan ottaa haasteeksi liikkua 6 kertaa viikossa?