Hyvin taas ennustin, ettei pudotusta ole luvassa. Mutta olen silti hyvillä mielin, sillä vaaka lupaili alempia lukuja, eikä yhtään ylempää, mutta päätti silti jäädä vielä 106,0kg.

Olen yrittänyt kirjata Kiloklubiin kaikki syömiseni. Vaikeaahan on ollut tarkalleen tietää, paljonko valmiissa ruoka-annoksissa on ollut mitäkin, mutta olen tehnyt karkeita arvioita mielestäni vähän yläkanttiin.
Klubi laskee päivittäiseksi energiantarpeekseni lähemmäs 2000kcal, mikä epäilyttää suuresti. Tähän asti keskimääräiset päiväkalorini ovat olleet 1300-1700, ja se on tuntunut ihan hyvältä. Tänäänkin, vaikka joisin koko pullollisen viiniä, jäisin vielä alle 2000kcal.

Noh, tuo Kiloklubi on taas se hauska lisä tässä projetissa, joka pitää oman mielenkiintoni yllä. En oikeastaan katso sieltä taulukoista mitä tai paljonko voin vielä syödä, vaan syön ensin ja merkkaan ylös ihan mielenkiinnosta. Aika hyvin on kaikki osunut kohdalleen. Paitsi etten ole ihan samaa mieltä klubin hiilarien ja proteiinien suhteesta ruokavaliossa.

Liikunta vähän niinkun jäi tänään. Tai no, olinhan sienestämässä pari tuntia, niin kai sen voi laskea. Itse asiassa merkkasinkin sen tunnin rauhalliseksi kävelyksi, ehkä sen olisi voinut merkata enemmäksikin?