Tänään tapahtui se, mitä olinkin jo ehtinyt aiemmin pelätä - suonenveto kesken vesijumpan! Vasemmasta pohkeesta veti, mutta onneksi sen verran leivästi, että pääsin isommitta ongelmitta altaan reunalle toipumaan. Se meni kyllä nopeasti ohi, mutta loppuajan tein kyllä jaloilla aika varovaiset liikkeet. Vitsit, toivottavasti tuosta ei tule ongelmaa. Otin kyllä vähän ennen jumppaa magnesium-tabletin, mutta ehkä se ois pitänyt ottaa jo aiemmin, ja kai niitäkin pitäis syödä säännöllisesti, jos semmosta puutetta meinaa olla?

Maanantaina olin salilla + vesijuoksin 25min + uin 15min, tiistaina tein tunnin lenkin ja tänään tosiaan vesijumppasin ja kramppailin altaassa. Tuskin tulee ongelmia liikkumisessa loppuviikostakaan, mitä nyt heti huomenna saattaa tulla välipäivä kiireisen tenttiinlukuillan vuoksi.

Tänään on ollut kiva päivä siitä, että olen nähnyt oman vartaloni positiivisesti. Tiedättehän, joskus vain on päiviä, jolloin ei voi sietää vilaustakaan omasta peilikuvastaan, mutta toisinaan sitä saattaa olla ihan tyytyväinen? Juuri eilen tunsin itseni ällöttäväksi ja tursuavaksi mursuksi lenkille lähtiessäni, mutta tänään näen itseni taas ihan uutena ihmisenä.

Pitäisi muistaa ens viikonloppuna ottaa mittoja makkaroista. Tuntuu, että nyt saattais jo senteissäkin näkyä muutosta.