Ahhahaa! Tuli ihan mukavat vajeet viime viikolle, koska eilen söin koko päivänä yhden luumun. Sattui meinaan olemaan elämäni pahin krapula, eikä edes vesi pysynyt sisällä. Eli ei harmittanut vaikka lauantaina tulikin juotua liikaa kaloreita, eilinen kyllä tasoitti kaiken :D

Ei mutta ihan tosissaan. Oli se vaan kamalaa. Ilmeisesti tuo lääkitys ja väkevät viinat eivät sovi yhteen. Voin pahoin jo illalla, mutta seuraava päivä oli yhtä painajaista. Eli täst'edes pitäydyn miedoissa viineissä.

Lauantaina olin päivällä metsälenkillä, eilinen meni arabialaista halatessa, mutta tänään reippailin taas tunnin lenkin. Ai vitsit kun liikkuminen tuntuu hyvältä. Olen tosi iloinen, että osaan nauttia ulkoilusta ja liikunnasta!

Mietin menisinkö huomenna salille ja uimaan, kun keskiviikkona kuitenkin alkaa vesijumppa. Olisiko kuitenkin parempi huomennakin lenkkeillä ja mennä salille ehkä vasta perjantaina? Torstaina pitää joko välipäivä tai lenkkeillä. Riittääköhän kerran viikossa salilla käynti, vai pitäiskö yrittää käydä kaksi kertaa? 

Huomenna tulee 8 viikkoa täyteen tätä projektia lääkkeiden kanssa. Piti tehdä yhteenveto, mutta saa nyt nähdä jaksanko.