Tämä viikko olkoon nyt sellainen rentouttava nollausviikko. Olen elänyt aika huolettomasti kaikin puolin, mutta suotakoon se nyt minulle. Eilen jäi vesijumppakin välistä, kun olin sen vallan unohtanut ja istuin tyytyväisenä Raxissa syömässä :D Mutta älkää hätääntykö, söin sentään kohtuu maltillisesti vain salaattipöydästä.

Palkintoshoppailin eilen itselleni vähän vaatteita ja asusteita. Pienoinen pettymys oli, kun en vielä mahtunutkaan kaikkiin normaalikokoisiin vaatteisiin, vaan jouduin edelleen suuntaamaan osittain läskiosastolle. Varmaan kymmenen kiloa vielä, niin voin kokonaan unohtaa ne tympeät telttaosastot. Vaatekaupoissa on nyt mielestäni aivan ihania vaatteita, ja se kannustaa laihtumaan lisää. Olisi mahtavaa, kun voisi vain kävellä kauppaan ja valita tangoista mieluisia vaatteita, ihan vaan siksi että ne mahtuvat päälle!

Suunnittelin viettäväni herkuttoman ja alkottoman ajanjakson ennen kolmen viikon päästä olevia pikkujouluja. En pidä tätä ehdottomana, mutta jätän ainakin turhat viinipullot ostamatta, samoin kun popcornit ja muut suolaiset naposteltavat. Jospa se 99 sieltä vielä ehtisi tulla? Silloin voisin hyvillä mielin nautiskella ravintolaillasta ja vähän bilettää uudessa mekossani ;)