Pidin kuin pidinkin maanantaina sitten lepopäivän, kun kerran sain teidänkin hyväksynnän :D No, eipä siinä mitään. Ilta meni sitten mukavasti sohvan, tietokoneen ja jääkaapin väliä ravaten. Siis voi argh!! Ajattelin kyllä joka suupalalla, että tämä on liikaa ja turhaa, mutta niin vaan se paha käsi työnsi ruokaa suuhun väkisin ja pakotti vielä nielemäänkin. Että se oli sitten sellainen ilta.

Eilen olin oikeastaan ihan yhtä poikki kuin maanantainakin, mutta pyöräilin silti 40+25 min. Oli pakko poistua kotoota, että sain tuon iltapuputusjakson poikki. Hyvin tuli ainakin uni illalla.

Tänään ei ollutkaan niin raskas työpäivä, mutta nyt tuntuu alkuviikon rehkimiset lihaksissa. Olen kipeämpi kuin moneen viikkoon - mikä on aivan mahtava tunne!! Pidän ehdottomasti fyysisestä työstä, siinä kun tulee tavallaan kaupan päälle ilmainen treeni. Ja tietysti paljon mielekkäämpää tehdä juttuja oikeasti esim. työmaalla kuin ähkiä jossain hikisellä punttiksella. Enkä edes sais itseäni näin kipeäksi punttiksella.

Mitäs vielä?
Tämänpäiväinen vesijumppa tuntui aika kevyeltä.