Haluaisin kirjoittaa jo piristyneeni, mutta ei. Olen jatkuvasti huonolla tuulella, kiukkuinen, ärtynyt, ahdistunut... Tiedostin kyllä senkin, että tämä voi olla lääkkeen vaikutusta, mutta jos onkin, niin pilleristä en luovu.

En taas tiedä pitäisikö soimata itseäni vai ottaa vaan rennosti. Jätin nimittäin vesijumpan väliin, koska nukuin mieluummin päiväunet. Olin todella väsynyt, mutta ehkä olisi vain urheasti pitänyt vaivautua paikalle ja piristyä liikunnan voimalla. En voi vedota mihinkään lepopäivään kun en eilenkään tehnyt mitään. Hukkaan meni maksettu jumppatunti ja sohvassa kuoppa syveni. Ei hyvä.

Ärsyttää kun en näköjään osaa tulkita omaa kehoani. Toisaalta olen sitä mieltä, että silloin pitää nukkua kun nukuttaa, mutta toisaalta tiedän, että väsymys saattaa lähteä liikkumalla. Mistä sen sitten tietää milloin on oikeasti lepoa vailla, tai milloin voi hyvällä omallatunnolla muuten vaan jättää jotain välistä.

Ruokailutkin yhä sekaisin, mutta nyt niin, että syön liian vähän ja yksipuolisesti. Jos budjetti oli aiemminkin tiukka, niin nyt ei enää ole edes mistä kiristää...

Seuraavaksi kirjoitan kyllä jotain positiivista.